Общи условия1. Услуги

Нашата компания предлага услуги за фотография и видеозаснемане. Тези услуги включват снимане, обработка, редактиране и доставка на фотографии и видеоклипове.

2. Плащане

За всяка поръчка на услуга, клиентът трябва да заплати посочената цена. Плащането може да се извърши онлайн чрез сигурни платежни методи, предоставени от нашия уебсайт.

3. Резервации

За фотография и видеозаснемане, клиентите трябва да направят предварителна резервация на дата и час. Резервацията става чрез попълване на формуляр за запитване или контакт с нашите представители.

4. Права на собственост

Всички права върху създадените фотографии и видеоклипове принадлежат на "Fresh Studios" ЕООД. Клиентите получават право на използване на материалите за лични цели, без да ги променят или публикуват без наше разрешение.

5. Конфиденциалност

Ние гарантираме, че всички предоставени от клиентите лични данни ще бъдат съхранявани и обработвани в съответствие с нашата политика за поверителност.

6. Отговорност

Въпреки че полагаме всички усилия да предоставим висококачествени услуги, не поемаме отговорност за непредвидени обстоятелства, които могат да повлияят на качеството или доставката на услугите.

7. Отказ от отговорност

Не носим отговорност за каквито и да било загуби, щети или наранявания, причинени от използването на нашите услуги или информацията, предоставена на уебсайта.

8. Промоции и отстъпки

Периодично можем да предлагаме промоции и отстъпки. Всяка промоция има свои специфични условия и период на валидност.Ние, Фреш Студиос ЕООД, сме ангажирани да защитаваме вашата поверителност. Тази политика за поверителност обяснява как събираме, използваме и разкриваме вашата лична информация, когато посещавате и използвате нашия уебсайт за видеозаснемане и фотография.

Събиране на информация

При посещение на нашия уебсайт можем да събираме определена информация от вас, включително вашето име, контактна информация и демографски данни. Тази информация се събира чрез формуляри за запитване или контакт с нас.

Използване на информацията

Събраната от нас информация се използва за осигуряване на услугите, които предлагаме, включително обработка на поръчки, комуникация с клиентите и предоставяне на необходимата поддръжка.

Разкриване на информацията

Фреш Студиос ЕООД не продава, не разменя и не предоставя вашата лична информация на трети страни без вашето съгласие, освен ако това не е необходимо за изпълнение на услугите, които сте поискали.

Сигурност

Възприемаме подходящи технически и организационни мерки за защита на вашата лична информация от неоторизиран достъп, унищожаване или разкриване. Всички данни, които ни предоставяте, се съхраняват на сигурни сървъри и се обработват в съответствие с приложимото законодателство за защита на данните.

Промоции

Обявените от нас промоции са в сила от 0:00 на обявената дата или първо число на даден месец до края на обявената дата или посочения месец. Промоциите се отнасят само за територията на град Плевен(или до 30 км от града), заснемането може да се извърши и в друг град, но на регуларната ценова листа. Промоцията важи само за услуги, които са заявени до края на промоцията, без значение от датата на която ще се състои събитието. При нужда от помощ, моля не се колебайте а се свържете с нас или на посочения е-мейл, телефон за връзка или контактна форма.