За нас

Здравейте, казвам се Иван Шишков и се занимавам с фотография и кинематография от повече от 10 години. През живота си съм минал през много перипетии за да стана това, което съм сега.
Работил съм на много места, докато не открих моето призвание, а именно фотографията. За повечето от този бранш това е просто работа, но не и за мен. За мен това е призвание и нещо, което не правя между другото, а влагам сърце в начинанието.


Заснемане

Фотографията и видеото са моята страст и професия. Аз обичам да заснемам важните моменти от живота на хората - сватби, кръщенета, рождени дни и други празници. Аз вярвам, че тези моменти заслужават да бъдат запазени в най-добрия възможен начин. Затова аз работя с висококачествена техника, която ми позволява да уловя всеки детайл и емоция. Аз се грижа за обработката и монтажа на всеки кадър, за да доставя продукт, който отговаря на вашите очаквания и желания. Аз не правя компромис с качеството на своята работа и винаги се стремя да предложа най-добрата цена за своите услуги. Ако търсите професионален фотограф и видеограф за вашето събитие, свържете се с мен и аз ще ви направя невероятна оферта.

Индивидуален подход

В дългогодишната си практика съм научил, че към всеки човек и всяко събитие трябва да се подхожда индивидуално. За мен е важно да разбера какво точно търси клиентът, за да мога да задоволя неговия вкус напълно. Никога не работя по шаблон.

Заснемане от въздуха

Предлагам на своите клиенти и заснемане от въздуха с дрон. Тази модерна и все по-популярна технология дава възможност да погледнете на събитието от друга перспектива и да придобиете цялостна представа за случващото се.

Екип

В зависимост от плана, които сте избрали, има възможност за ангажиране на допълнителни професионалисти, които да участват в заснемането на събитието. Така крайният продукт обединява усилията на целия екип и показва няколко паралелни точки на заснемане.

Заснемане

Заснемането на важните събития от вашия живот е мой приоритет. Ако ми се доверите, ще получите качествен продукт, тъй като никога не правя компромис с качеството.

Свържете се с нас