Лятото никога не свършва

Лятото никога не свършва

Във времето, когато лятото се приближава към своя край, ни се отдава възможността да създадем спомени, които ще ни радват през цялата година. А защо не го направим със стил и на половината цена?
Точно това предлагаме с нашата изключителна оферта за късна лятна фотосесия на цена от само 100 лв.(до 30 кадъра, при двама човека комбинирани или поотделно получавате 60 кадъра на цена от 150 лв.)

Какво представлява тази оферта?

Позволява ви да се насладите на професионална фотосесия на открито, където ще можете да се запечатате сред красивата природа в златните отсвети на залеза. Предлагаме ви възможността да изберете място за фотосесията, където се чувствате най-комфортно в Плевен. Ние сме готови да ви съветваме и да ви помогнем да изберете най-подходящата локация. Самата фотосесия ще продължи около 1 час, което ви дава достатъчно време да се разходите, да се почувствате комфортно пред камерата и да се насладите на процеса на създаване на красиви кадри. Ше получите съвети за това как е най-добре да застанете за да се получат най-качествени кадри.

След фотосесията, ще получите обработени и редактирани снимки в цифров формат, които можете да споделите със своите близки и приятели, както и да ги използвате за социалните мрежи или лични цели.
Всички снимки ще бъдат предоставени с високо качество, за да можете да се насладите на детайлите и цветовете на всяка една от тях. Срокът за получаване на готовите кадри е 60 дни, но с помощта на интерактивният ни портал freshstudios.net някои от тях ще достигнат до вас още на следваният ден, а защо не и в същият ден. Промоцията обхваща целия месец Септември, за целия град Плевен. След фотосесията ще получите потребителско име и парола за портала на freshstudios, където ще може да следите процеса на обработка на кадрите. Всичките снимки ще бъдат достъпни в срок до 60 дни от датата на заснемане, времето зависи от натовареността, всеки кадър се обработва персонално, което отнема време, но крайният продукт си заслужава. За да поръчате, моля обадете се на тел: 0887 124 973 или използвайте формата за контакт